USA resan

Jag har kanske inte berättat så mycket egentligen om hur min resa genom USA var. Kort och gott var den helt fantastisk. Jag har fått se sjukt mycket. Grejer som de flesta av er aldrig kommer att få se. Ja, jag har sett mer av USA än de flesta amerikanare också.

Jag är så glad att jag gjorde den här resan, att jag nästan impulsbokade den samma dag som var sista anmälningsdag. Innan jag skulle åka var jag hyfsat nervös, jag tyckte 3 veckor skulle vara så länge och tänkte bara att jag kommer längta hem.
Men jag längtade inte hem, inte ens lite. Trots att jag åkte med människor jag aldrig träffat innan. Det var knappt jobbigt att det kröp kackerlackor alldeles intill oss när vi sov utan tält. Jag hade kunnat resa i några veckor till.

Efter några dagar märkte man vilka man passade ihop med, och vilka man inte gick lika bra ihop med. Min tältkompis blev Anna från en liten by i Mora, Dalarna. Och i bussen var det jag, Anna och Elvira, från Lidköping, som oftast satt bredvid varann. (Jag kom dock fram till att killarnas axlar var bättre att somna emot, eftersom de är längre)

Det här var dock ockå ganska behagligt.

Vi tre satt i samma buss(det var två) så det blev att vi hängde mest med varandra. Båda så himla gulliga. Det fanns även några trevliga boys i våran buss, men ni vet mycket tjejsnack och hemlisar.
Anna, Elvira och jagAv killarna i vår buss så kom iallafall jag närmast Henrik och Dan.
De var roliga och hur trevliga som helst.Annars hängde vi också mycket med Ellen, från Lidingö, och med Sofia som jag dock inte kommer ihåg vartifrån hon var. Det var lite tråkigt att vi var mycket uppdelade i två grupper, eftersom det var så vi åkte, för vi umgicks ju inte lika mycket med andra bussen.
Anna Sofia Elvira Ellen och jag


jag tänkte att jag ska försöka berätta mer om resan lite då och då..
just nu saknar jag det mesta litegrann och jag drömmer fortfarande varje natt om usa-gänget och att vi är på resa.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Ungefär hur gamla var dom flesta, om jag skulle bestämma mig för att åka nästa år skulle det inte kännas så kul att vara minst direkt (är född 1995).

Men förövrigt verkar det vara helt fantastiskt och du verkar ha haft det hur bra som helst! :)

2009-08-12 @ 21:40:21
Postat av: Mikaela

Vad härligt det ser ut! Hur gör man en sån här resa? Finns det någon hemsida eller liknande med mer info? =)

2009-08-14 @ 09:04:36
Postat av: Henrik Andersson

Hoho najs bild på oss ;D Hmm inte bara tjejsnack antar jag för de belv en jävla massa gaysnack med :D Hoho, kul vart det <3 Och härligt att snacka med er ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback