a lot of skvaller

Det blev en hyfsat stressig dag, hann inget plugg och inget bakande heller. Jag hann dock med massor av trevliga saker. Kalasfika hos Elin som ringde och talade om att hon var i stan, sedan även middag med henne, hennes mamma och Natalie, nere på grand. Det var hur gott som helst och trevligt!

Åkte upp till dundret med Anna vid tio och såklart får man som sjutton-åring bara jobba till elva, så då blev vi hemskickade.(vilket vi kanske anat men inte visste). Det var skönt iallafall! Då kunde vi sitta hemma hos mig och prata mer ostört om allt skvaller vi hade. Över en kopp glögg och sådär.
Hade inte träffat min fina vän på väldigt länge så hade en del att ta igen! I tre timmar satt vi oavbrutet och pratade. Hon är väldigt bra Anna, hon förstår och lyssnar.


Och apro på studentfesten ikväll uppe på Harrys så tror jag de fick riktigt kul, kan jag tänka mig. Var redan mycket folk där innan som varit på julbord och studenterna började droppa in vid halv elva. Dock har jag insett att restaurang-miljön är sjukligt stressig, den kan inte vara bra för någon.

Nu ska jag krypa ner under täcket ännu mer, stänga mina blå och tänka på hur fint livet är ändå. Bekymmersfritt och enkelt, känns det som just ikväll. Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback