att kunna andas ut

Igår tog jag ett beslut som var av ganska stor vikt. Jag berättade för min företagsmedlemmar att jag inte längre skulle vara med i företaget. För jag är inte den som kan hålla mig till "min del" av ansvaret, när man är sex stycken som delar på det. Det blir väldigt energikrävande efter ett tag och jag har inte kunnat slappna av på en månad och mått väldigt dåligt av det.
Att komma till insikt med att det var ett problem och lösa det, ta det här beslutet, är något jag är väldigt stolt över att jag har gjort. Att stanna kvar i en situation där du inte mår bra är nämligen något av det sämsta du kan göra för dig själv. Varför stannar du i den gruppen, förhållandet, arbetet, staden eller vad det än handlar om? Kanske för att du vill vara snäll mot andra och för att det är vad du förväntas göra.
Tillsist hamnar du i en självömkan där du tycker så synd om dig själv som mår så dåligt. Det är inte ok eftersom DU har alltid ett val. Du har gjort valet, det är inte synd om dig. Och man kan alltid göra nya val.

Ingen utom du själv kan styra över ditt liv och din lycka, det är upp till dig.
Det finns dem som kommer att försöka styra över dig, eller som du kanske vill ska styra över dig. Men i slutändan han vi ändå alltid bara oss själva.Jag var till kinesiologen idag också. Hon kände dels att mina ben var trötta(träningsvärk) och att jag hade mycket stress, i magen. Sen sa hon att jag hade gjort rätt val. Sjukt ont med massage var det, sjukt skönt dock med hennes "helande händer" och efteråt givetvis. Jag är så lugn och unstressed nu.

Alla borde gå till en kinesiolog, testa åtminstone. Trots att man tror sig må bra, det kan finnas något dolt där. 0705584206 är hennes nummer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback