det är okej att vilja hoppa från Eiffeltornet, ibland

Det finns dagar livet suger, eller det iallafall känns så. Och ibland känner vi oss lyckligast i världen. Kanske är det bara så när man är sjutton och några år yngre eller äldre. En sån grej som försvinner med tiden. Som när man var sju år och rädd för spöken. Jag trodde aldrig att jag skulle våga vara ensammen hemma, de där spökena på övervåningen skulle aldrig kunna försvinna..
Men en dag vågade jag flytta upp till övervåningen, lite rädd för att de kanske skulle bo kvar där spökena, men det gjorde dem inte. Kanske är jag ännu lite rädd, ibland när jag öppnar garderoben måste jag vara väldigt snabb att tända lampan. Och jag tror inte att jag vågar att sova ensammen hemma, för jag har aldrig gjort det någonsin, sovit själv.
Men nu vet jag att om inte allt försvinner med tiden så blir det iallafall bättre. Och jag vet inte vad jag egentligen vill säga med det här, kanske att man inte ska oroa sig. Allting går över tillslut. Vi alla har dåliga dagar, dagar som vi vill hoppa från Eiffeltornet, och det är okej.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag älskar din blogg!

att läsa dina texter får mig att känna att saker ordnar sig, du har alltid så kloka ord!

2009-12-11 @ 10:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback