friday, whatever

Godeftermiddag, kväll visst.
Vad snabbt min dag har gått, till en del vettigt, mest vettigt kanske. Provet imorse var som vanligt assvårt, det går inte att plugga till den här lärarens prov alltså. Det är bara så det är. Hej VG, ett helt ok betyg.
I skolan hängde jag ett tag ensam och tänkte plugga lite men jag satt och surfade runt på tradera, nelly och allt ytterligare som föll mig intressant för stunden. Klockan tolv gick jag och vaxade benen på Glada Fötter. Tredje gången jag gör det nu och nu först är de lena som en babyrumpa. Det gör mindre och mindre ont för varje gång också. Nu har jag tänkt köpa en epilator för att inte jämt behöva gå till en salong.

Efter lite lunch hemma och så mötte jag Jennifer och Rebecca på Nyfiket för en fika. Satt där en stund och pratade med dem, det var trevligt, de är ganska roliga. Jennifer borde filmatisera sina tankar, det skulle kunna bli väldigt kul.

Hade med mig träningskläder så gick direkt till gymmet därifrån med mami, 30 min kondition och lite mage/rygg. När jag bor i en större stad ska jag träna på Sats, deras gym är så fina och det är helt klart värt att satsa pengar på även om jag kommer vara en fattig student. Ohyes.


Nu återstår min fredagkväll av att skriva klart en bokanalys-skicka in. Kanske eventuellt börja spåna på ett filosofiarbete samt plugga matte. Konstigt att jag inte känner av julen som tydligen är här?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback