ge mig Jullov

Alltså jag är inte riktigt säker på att jag hänger med nu?
I måndags sa jag när någon sa något om fredag "det är ju imorn!" helt säker på att det var fredag efter måndagen. Och hela veckan har jag trott att det var torsdag eller fredag. Men idag, kan jag inte riktigt fatta att det är torsdag.. Känns som tisdag/onsdag, max. Otroligt förvirrande. Jag har inte tid att det är torsdag!

I skolan har jag också varit förvirrad, blir galen på mig själv.

Jag har slutat innan tolv idag. Hade tänkt vara sådär duktig och plugga lite och sånt där. Men jag vet inte vart tiden försvann, somnade när jag försökte läsa religionen.
JUSTE, jag fick MVG- på mitt sv nationella skriftliga, jag fattar inte det. Blev så himla glad. Det är helt sjukt, tyckte inte alls det jag skrev var bra, jag gav seriöst upp. Och grejen är att det här är mest troligt helt avgörande för mitt slutbetyg, jag som nästan förberett mig på ett VG. Nu gäller det att jag inte misslyckats totalt med min bokanalys(det är dock väldigt troligt).


Ska åka med pappa på en timma och övnköra lite samt göra lite ärenden. MIN MOBIL ÄR TILLBAKA FRÅN LAGNINGEN, jag dööööör. Vad skönt det ska bli, hoppas den funkar! Åh åh åh. Jag kommer aldrig någonsin vilja ha en Iphone när mitt hjärta är tillbak i mina händer.

Det är den här "skönheten", fast utan rosa. I love it anyway.
Jag ska aldrig mer slänga dig i golvet sådär hårt.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Förklaringen till förrvirringen är kylan. Jag nämnde för mina kollegor om trötthet och förvirringen (trodde det var fredag när jag vaknade i morse). De hade också snackat om trötthet, viss tröghet, och konstaterat att det måste bero på kylan.//Från en annars så "snabbtänkande" moder ;-)

Postat av: jennifer

du måste ju ha bott i nordpolen i ditt förra liv mamma

2009-12-17 @ 22:00:38
URL: http://jenniferjempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback