hej mina läsare

Idag hörde jag en lite kul grej. Jag pratade med några i min klass och kom in på att jag hade "hoppat av" mitt företag, de gör ett annat företag. Och de hade tydligen redan hört det, senare får jag höra från Linn att det var genom en tjejs i min klass, mamma, som hade läst det i min blogg och på så sätt hade de fått reda på det.

Det är ju lite kul ändå, mammor som sitter där ute och läser min blogg, hej på er. Jag trodde bara det var min egna mamma som läste min blogg! Och annars så kan man ju undra vem alla läsare är? Ibland får jag nästan ångest, mitt liv är ju på något sätt ändå offentligt(okej här ska vi inte jämföra oss med blondinbellor och sånt där men ändå). Man har visserligen lärt sig med tiden vad man ska skriva och inte, lite ytligt blir det ju i en blogg. Att döma någon utifrån deras blogg är därför väldigt fel, tro mig.

Hur som helst kan ni ju om ni vill skriva en liten kommentar om vilka ni är som läser, vore trevligt att veta till vem jag delar med mig av mitt innersta(haha). Nu ska jag krypa ner i sängen, yogan var skön och lite plugg är gjort! Godnatt

Kommentarer
Postat av: Kristin

..erkänner..jag har läst läänge..fick tips av en annan mamma,vän till din mor.Du skriver jättebra!Kram

2009-12-15 @ 15:19:49
Postat av: emelie östlund

jag läser :)

2009-12-15 @ 16:52:05
Postat av: miranda

måste ju hålla mig uppdaterad :)

2009-12-15 @ 18:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback