hemsk natt

Igår kände jag mig ganska trött och ont i armen efter vaccinet. Somnade till OTH, det som är så spännande också. Men åkte iallafall till Viktoria en sväng på kvällen med mina flickor och drack te och pratade det var mysigt.

När jag gick och la mig klockan tio kunde jag inte alls somna. Jag vet inte om känslomässiga rubbningar var en av biverkningarna? haha. Närmare tolv, ett, lyckades jag tillslut somna. Men hade så fruktansvärt ont i armen att jag vaknade, vred, kved, grät ända fram till klockan 04.00. Då gick den hemskaste smärtan i armen över och jag kunde sova vidare till sju.
Ni skulle bara veta hur hemskt det var!
Vaknade iallafall med känslan av lite feber men tog mig till skolan iallafall bara en sväng, som blev 4 timmar med företaget. Jag låg mest och halvsov i soffan men vi fick väl sagt endel viktiga saker!

Sen jag kommit hem har jag sovit... och varit och raggat med Vicky! GRATTIS gumman till körkortet. Luringen hade inte talat om att hon fått uppkörning idag sen hon kuggade första gången. ååh vad kul!

Nu ska jag ta det lugnt, se ett till OTH och ikväll se despo. Är fortfarande slut i huvudet och de två timmarna jag sov tidigare kändes som evigheter.

pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback