hos Elin

Hey you

Min jul var lugn och skön i Boden och avslutade den med lite shopping på mellandags-rean i Luleå under lördagen. Det var galet med folk, särskilt inne på typ H&Ms och Vilas reor, jag orkade inte ens titta blev bara så less av allt folk. Vem är det egentligen som orkar tränga sig bland alla för att hitta något som säljs på rea för att ingen vill ha det? ungefär.

Jag kom hem till Gällivare igår på kvällen. Inatt har jag sovit tretton timmar och när jag klev upp halv fyra hann jag inte mer än dra på mig springkläderna och dricka en kopp kaffe innan jag bestämde mig för att åka ner till Luleå och Elin. På två timmar hann jag ta en springtur, duscha, packa och äta middag. Förstå vad snabb jag var! När jag ska åka någonstans måste jag ju alltid planera min packning in i minsta detalj. Jag är så stolt över mig själv, vilka framsteg jag gör.
Dock ska jag bara vara här till tisdag. Det är himla mysigt iallafall. Jag gillar Elin och hennes lägenhet, Luleå över huvudtaget. allt är så fint här och bara av att få träffa Elin känns som att komma ner på jorden, man känner lugnet.

Ha det bra, PUSS

Kommentarer
Postat av: isabelle

Hej :D Söt blogg du har (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback