i bilen

Sitter och surfar med min laptop på jespers iphone-internet. Är i Jokkmokk nu(kom först iväg tre) och pappa är inne och handlar glögg, ser både ett ica och ett systembolag och nu såg jag att det var på systemet han var. Haha anyway, mina julklappar innan var precis vad jag hade önskat mig. Inte så speciella saker utan mer kanske för att det skulle se lite fint ut under granen. Mamma hade inte heller vågat chansa på att köpa något jag inte "gett order om".
Det var väl bäst så, jag tycker överraskningar är himla fint men jag tror inte jag klarar av dem när det gäller mig själv. Jag vill helst bestämma allt själv och sådär, så som jag är.

Fick iallafall världens gosigaste Bukowski nalle, underkläder(Lindex och Frank Dandy), ett nagelvårds-kit och ett nattlinne, sen pengar av pappsen. Andra saker som också kan räknas till julklappar är väl datorn då, kläder från nelly och datorväska.

Har suttit och lyssnat på min fina lars winnerbäck, försökt stänga mina ögon men inte lyckats somna. Så jag ska nog försöka med det nu. PUSS

Kommentarer
Postat av: kollibri

HAHAHAHA KÖTTFÄRSPAJ XD!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback