kommentarer

Idag har jag fått två stycken kommentarer.
Anonyma givetvis.

"jag älskar din blogg!
att läsa dina texter får mig att känna att saker ordnar sig, du har alltid så kloka ord!"


Den första var ju bara så himla gullig. Att någon älskar min blogg, då känns det som att jag gör någon nytta av det som i egentligen bara är mitt dagliga-beroende, bloggskrivandet. Jag skulle spricka om jag inte fick uttrycka mig på det här sättet. Jag tackar så mycket, man blir enormt glad av dessa kommentarer.

"du skriver exakt som lisa.."


Haha och den andra kommentaren. Jag och min vän Lisa är väldigt lika varandra, till många punkter. Kanske skrivandet också? Hon är en av de finaste vänner jag har. Och hon skriver väldigt bra i sin blogg så jag skulle väl kunna ta denna kommentar som en komplimang? Dock kan jag själv inte påstå att det jag skriver är exakt som hennes. När Lisa ser på kärleksfilmer, eller är kär eller kanske olyckligt kär blir hon nämligen väldigt poetisk och fingrarna går i 180 på hennes tanegentbord och det hon skriver är så bra.
LISA, jag kom just på världens affärsidé vi hade kunnat syssla med!

Hursomhelst så det jag skriver är bara what's on my mind,
sånt jag känner att jag måste få ur mig.


Att dock inte stå för vad man tycker, med ett namn menar jag, kan ju diskuteras. När man får söta anonyma kommentarer vill man ju så gärna veta vem det är som är så snäll? Skulle det handla om elaka skulle jag bara tycka att det inte var särskilt ballt av vem det nu än var.. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback