lördag med mig själv

Man kan tycka att det är sådär att plugga på en lördag. Att inte göra särskilt mycket alls, förutom en del vettiga saker. Det kan kännas deprimerande, ohja. Men om jag ska vara ärlig behövde jag ta det lite lugnt ett tag, och skönt att kanske göra bort lite skola. Sen så har jag övningskört två timmar idag.

Kvällen har jag fått mysa med mig själv, visst kan det vara fint med sällskap de flesta kvällarna. Men ibland behöver man bara sig själv. Har tagit en skön dusch med scrub och sen haft en ansiktsmask som jag gjorde på jäst, haha lite kul, men det var skönt. Nu sitter jag och lyssnar på detektivbyrån med tända ljus i mitt fina rum, väldigt fint.
Ska äta lite hallon och åkerbär och ev. plugga lite till.Förövrigt har jag ingen julkänsla alls och december kommer ha försvunnit innan jag hunnit blinka. Men vintern är nog inte min grej, mörker och sådär. Fast idag tänkte jag "fan vad fin vinter vi har ändå, den här vill jag alltid ha". Jag kan inte riktigt tänka mig en vinter söder ut, det här är ju hur fint som helst med metervis med snö, skidåkning, skoter, pulka, grillning. Hur deprimerande är inte söder på vintern? GRÅTT och REGN. Om jag blir depppig av den här mjuka och gulliga snön vad skulle jag inte då bli av något annat? :)

Hur som helst kan det bli intressant att se vad 2010 har att erbjuda. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback