love it like this

Hej babes

Klockan har hunnit bli en del, känner hur jag börjar bli lite yr. Fast ändå vaknade jag klockan ett idag. Aaa iallafall så blev rockysarna riktigt goa! Har slagit in alla sex olika sorters praliner i fina paket med cellofan-papper. Var förbi ikväll med varsin sådan till Anna och Rebecca(de andra är till släkten), var förbi med två små andra klappar till Vixan och Ronja också. Och hela kvällen har jag umgåtts med Nina och Miranda, så nu har jag fått önska alla mina närmasta god jul och säga hejdå innan jag åker iväg.Jag tycker om er så himla mycket. Finare finns inte.

Ja, jag åker till Boden imorgon där jag ska fira julen med familj och släkt. Kommer nog bli väldigt trevligt och mysigt. Det är släkt som jag inte träffar särskilt ofta, små och väldigt söta kusiner och en äldre kusin som jag träffar ytterst sällan.
Det blir andra julafton som jag inte är hemma. Men det känns inte konstigt. Jag är inte så brydd om att bryta på traditioner och sådär. Ska öppna mina julklappar redan imorgon, men jag vet ju redan allt, tror jag? Sen så handlar ju julen inte om presenter utan bara att få umgås med dem som står en nära och sånt gillar jag.

Annars så har min kväll varit väldigt bra. Vi åkte en stund och raggade och det var världens lyckokick, bara åka runt och skrika med till musiken. Vi är ganska bra på att göra ingenting, men jag gillar det, så länge sällskapet är något utav världens bästa ♥

Nu ska jag försöka sova och inte stressa ihjäl mig för morgondagen med packning och massor av to do's. Hade tänkt börja min morgon tidigt med promenad/springtur, men känner jag mig rätt finns det inte en chans att jag orkar upp. Så vi får väl se, springskorna åker iallafall med till Boden, pappa får jag alltid med mig på promenad!
Puss och Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback