nära-döden-upplevelse

Vad tror ni jag gjorde imorse?
Jag somnade på religionen och min klass tyckte nog det var ganska kul att höra mig snarka lite gulligt. Jag kunde INTE hålla ögonen öppna. Får jag inte mer än VG i religion så är det väl OK, har trots allt sovit hälften och inte alltid varit så duktig kanske. Vem behöver religion anyway?

Slutade redan tolv och lunchade med mormor. Sen har jag suttit i fyra timmar med filosofin. Hur lyckas man då för att plugga, skriva en uppgift? Hur lyckades jag?
REGEL ETT: börja direkt, gå inte in på facebook, kolla inte mailen, ta inte på dig sköna kläder, ta inte fram något att äta, BARA BÖRJA!
REGEL TVÅ: Du kommer att fastna och du kommer att GO CRAZY(iallafall om det är filosofi och du är som jag). Få panik, gråt, uttryck din ilska på facebook, försök med filsofin igen, gråt ännu mer och känn dig helt jävla hopplös, misslyckad och nästintill död.
REGEL TRE: När du lugnat ner dig (i mitt fall upp till två timmar senare), ta hjälp av någon klok du känner (i mitt fall min broder <3) diskutera osv. Försök sedan igen, behåll lugnet och koncentrera dig på det du förstår i uppgiften och lägg fokus på det. Strunta i det som du inte förstår och skit fullständigt i betygskriterierna.

Äh, de kanske inte funkar, men det var så mitt upplägg idag var. Eller planen var väl bara kööör. Men de gick inte så det blev som det blev. Och nu är jag iallafall ungefär klar. :-) Nu har jag bara sjukt mycket kvar att göra innan jul, men jag har gjort en sak iaf! JAG ÄR NÖJD och jag skiter i vad min lärare tycker(försöker åtminstone).


Har bokat tid hos kinesiologen nästa vecka, kan behöva bli av med lite stress inför vecka 51.
Välj aldrig samhälls företags, det är inte värt det.

PussKommentarer
Postat av: jennifer

Blir kul att höra vad du tyckte om samhällsföretag om si så där 5 år ;-) /MA

Postat av: Dea

Fan du borde varnat mig innan :( haha!

2009-12-04 @ 14:27:12
Postat av: hanna

du skulle skippat den sista meningen! ;)

för de var precis det jag hade tänkte välja, haha.

2009-12-05 @ 18:23:34
Postat av: jennifer

förlåt flickor, det är kanske inte sååå hemskt. ni behöver inte sträva efter MVG i allt bara, för det är INTE värt det! :)

2009-12-05 @ 19:11:08
URL: http://jenniferjempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback