nu laddar vi för nyår

Har inte särskilt mycket tid över för att berätta om livet eller skriva av mig, nu när det är lov och man så gärna bara vill göra ingenting och leva livet. Luleå var bra, vi ägnade oss åt några timmar på stan med lite shopping och mer prat på caféer och gatorna, ett mission ute på porsön också. Elin är så bra, galen och sådär. Det är något speciellt med att ha en vän man har känt sedan då man började att minnas saker, något man känt i princip hela livet.

Att komma hem igen var som att möta ångesten, så är det alltid. Men livet här hemma kan vara bra ibland också. Det kan vara supertrist eller helt gaalet, tydligen. Efter en sväng på gymmet med Anna hängde jag med ett par vänner på kvällen och efter vad-som-nu-hände slocknade jag mellan miranda och hennes lillasyster på madrasser hos dem.

Idag har jag och Miranda gjort ingenting i många timmar och slutat dagen med anna och nina, godis och film. Mysmysmys. Nu har jag precis prövat nyårskläder, smink och testat hur håret ska se ut. Brukar inte ha sådan panik över detta, men helt plötsligt blev allt bara inte så bra längre. Har iallafall äntligen fått på mig nattlinnet och tvättat bort allt smink, ska krypa ner med min gosigaste nalle och sova.


Imorgon kommer nog bli riktigt, riktigt bra, tror jag. Att få fira in det nya året med de flesta av de bästa borde inte kunna bli annat! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback