och allt jag kan säga är, äntligen

Jag har inte riktigt hunnit förstå ännu att jag har jullov nu. Medan de flesta fått sitt redan förra veckan har jag in i det sista haft plugg. Matteprovet som jag tyckte gick verkligen galant, fick jag "bara" två poäng över VG, jag trodde verkligen jag skulle vara nära en fullpott.
Religionsprovet däremot! MVG-. Hur är det möjligt? Då det känns skit är mina resultat bra och tvärtom! Men det blev jag riktigt glad över, förstå vilken känsla.
Men jag måste säga att jag är nöjd ändå, över VG på matteprovet. Fast min lärare hade förväntat sig ett MVG! Kanske beror på mina 12 h 50 minuters frånvaro att jag inte riktigt nådde dit. Whatever.

Vi har haft julmysfika idag i skolan också. Det var mys.
Efter skolan åkte jag och Nina på gymmet, ska bli grymt skönt med träningsvärk i de flesta musklerna imorgon! Och kvällen har jag spenderat med Mirri och Najni en stund, mina fina.

Är rejält trött, så funderar på sängen. Men jag vill inte riktigt säga godnatt till Lasse W, jag hade kunnat lyssna på honom förevigt. Tänkte jag skulle visa lite vad julmysigt jag har det i "mitt" hem också.


Backmans Bosättning har de absolut finaste paketen
innehållet är också något av de finaste, till mig. (såklart jag vet allt vad jag ska få)


Vi fick en julklapp av våra lärare, ljushållare, gulligt va?


Och min bror har fått världens största julkort


Iår är det inte många julkort vi har fått, pappersjulkort. Minns ni för några år sedan när hela kylen var fylld av alla julkort som man fick? Hur mysigt var inte det. Det är påväg att försvinna totalt. Det från kusinerna i göteborg var himla gulligt också, moster påstår att jag har lärt dem att posa sådär, det kan hända. Gud vad jag saknar dem, de är nog världens sötaste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback