tidsoptimism makes u stressed

Blev i ungefär en och en halvtimma på vårdcentralen med pappa idag när han skulle ta vaccin. Jag hann dock med att handla lite på apoteket, sånt där nödvändigt. Och så fick jag ju övningsköra dit och tillbak och på stan lite.
Var bara hemma och åt middag sen innan jag åkte till gymmet, trodde jag skulle gå på pace men man måste ju anmäla sig och det var inställt för att bara en var anmäld! Körde iallafall en timma på gymmet, kondition och styrka ben,armar,axlar,bröst. Gissar på träningsvärk imorgon.


Jag tror jag är lite av en tidsoptimist, kom jag att tänka på idag. Jag tänker nämligen alltid att jag ska hinna massor av saker, men det gör jag ju aldrig när jag har tänkt att jag dessutom ska hinna göra dem samtidigt ungefär. Jag tror man blir lite stressad av att tänka så. Mitt liv kretsar i princip kring listor och påminnelser på mobilen. När jag tappade bort en postit lapp med massa viktigt fanns det där i mina tankar hela tiden, som tur var hittade jag den. Och var och varannan timma ringer alarmen i min mobil, jag vet inte om jag tror att jag är glömsk eller bara rädd för att jag ska glömma bort det?
Fast samtidigt känns det som att jag mest sitter hemma och inte gör särskilt mycket (ni vet skola, plugg, äta, träna, sova). Nina trodde att jag kanske måste planera mina dagar bättre och ha lite diciplin, men jag vet inte. Haha, lat är i och för sig mitt andra namn nästan.

Min plan är att ta det lugnt under jullovet i vilket fall som helst och stressa ner.
Det kommer bli så bra så, även om jag fortfarande har julkänsla = noll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback