förkylt

Mycket överraskande blev jag förkyld i helgen, igen. Jag undrar ofta om jag gör något fel, går ute med lite kläder, inte äter bra för att få starkt immunförsvar? osv. Är det någon som vet varför just jag blir förkyld så himla ofta kan ni ju höra av er.

Idag när jag kom hem från skolan bäddade jag ner med i soffan med en kopp ört te och såg Ella den förtrollade som just precis började på tvn. En magisk film, riktigt mysig.

Har fixat och grejjat lite nu och under tiden har 3 telefonförsäljare ringt.
"Heeej, vi är ett nystartat företag som säljer sockar och vi vill marknadsföra oss lite(typ) genom att skicka ut ett prova på kit(gratis givetvis), därför undrar jag vilken storlek du har på fötterna?"
Okej visst ett par sockar, varför inte? Men jag tackade nej, är alltid något skumt med sånnadär. Typ då tillkommer säkert porto på 99,90.
Damen var också överdrivet trevlig, "jaha men jag får tacka ändå. Ha en så trevlig eftermiddag." Jag: "Jaa, desamma!(supertrevlig röst)"
Nästa,  "Hej är Kerstin där?" NEJ "Okej, kanske Ingeborg då?" (Min mammas andra namn) "Nej du det är samma person." Han: "hahaha"

Nu: matte-teacher. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback