jag valde samhälls, inte bild!

Godkväll. 
Är så himla trött just nu, ni vet måndag och börja åtta. Hade redovisning på indvalet (pedagogiskt ledarskap) först och det gick bra för oss. Gissa skönt att ha gjort bort det. 
Sen idrott där jag var ganska pepp, fast jag stod i mål eftersom mitt knä inte är spring"bart"(?) ännu. Tur att det fanns en ganska grym kille på vårt lag, David. Han stoppade fler bollar påväg mot mål än vad jag gjorde, eftersom jag går ur målet ifall någon kommer nära. Ronja var också på G!

Sista lektionen var geografi(några timmar och morötter senare) och vi skulle rita våran väg till skolan, det gjorde man väl kanske i ettan? Det är aslångt med buss så jag låssades att jag åkte bil och det blev så fult de bara kunde bli, ungefär som när man gick i ettan. Jag hatar att rita, för jag är så kass på det. Jag kan inte göra saker jag är dålig på.(Eller jo, typ stå i mål i fotboll har jag inga problem med) Ännu värre var att vår lärare tyckte vi skulle kunna hela stans alla gatunamn! Hur sjukt är inte det? Jag höll på att gå under.

Nu ska jag plugga var det tänkt, FE. Trött + plugg = inte bra. pusspuss

Kommentarer
Postat av: Ronja

Då får jag nog säga att det är den enda saker du kanske inte är bra på. Men tänk, du är bra på allt annat. Och att vara dålig på en sak som man inte får betyg på spelar ju ingen större roll. Tänk mig bara, dålig på allt som har med btyg att göra. Jag är ingen konstnär, men jag skulle göra vad som helst för att vara bra på alla andra ämnen och suga riktigt ordentligt i att rita. Så go girl, ingenting att vara ledsen för. Jag har mer att oroa mig över. Du är lycogirl nr 1 :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback