underbara helg

Har spenderat mestadels av min helg hemma hos mina kära väninna Turdell. Trivs hos henne, det gör jag verkligen. Det finns bara ett minus och det är att de alltid har så himla kallt, tur att de har mysiga filtar.

Fredagen möttes vi på Statoil och hyrde Cleaner. Gick hem till henne och såg den. Efter kvällsfikat satt vi kvar i köket en lång stund och pratade om saker. Det var bra.
En mysig kväll och vid ett somnade vi tillsammans under samma täcke, vi kan nämligen konsten att dela täcke utan att ena vaknar mitt i natten och märker att hon inte har något täcke kvar.

Halv tio  steg vi upp och gick till Bodytoningen.
Efter den kom Majjen och promenerade en timma med oss.
Verkligen skönt med träning. Och en välförtjänt frukost klockan ett, omelett med lite grönsaker.

Majjen åkte och Viktoria kom efter ett tag. Vi tog det riktigt lugnt, framför tvn och jag tog en powernap och lite sånt. Eftermiddagen fortsatte med middag och dusch hemma innan jag begav mig tillbaka till Lisa.
Vi såg en stund på melodifestivalen men gick sen upp till Lisas kusiner, där var det både roligt och trevligt. Kvällen slutade när vi somnade hemma hos Lisa, vi två bredvid varann och Vicky någon meter ifrån.

Vaknade upp med mina prinsessor och slog på filmen vi hade hyrt, breaking and entering. Klockan ett skulle några tjejer komma och göra scones med oss(omelett för min del) och i väntan på dem åt vi ingen frukost utan den blev först klockan halv tre.
Det var hur som helst himla mysigt. Sitta och surra i några timmar.

Till sist såg vi klart filmen och jag fick skjuts hem med Majjen(ingen höjdare att plumsa i djupsnön). Har ätit grekisk pyttipanna till middag, fläskfile och klyftpotatis typ.
Som ni har märkt har jag inte haft någon tid alls för datorn i helgen, en lite snabb sammanfattning i ett inlägg istället. Det sista för min helg får bli att läsa Chic och Cosmopolitan, kanske fixa naglarna lite och kika Gossip.

Puss puss mina fina,
hoppas ni också haft en fin helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback