att vara positiv

"Är du sjuk så kanske du inte fokuserar på att du vill bli frisk, du fokuserar på att du inte vill vara sjuk. Genom att fokusera på att du inte vill vara sjuk så fokuserar du också automatiskt på just ordet sjuk och att vara sjuk. Detta kan medföra att du genom ditt fokuserande på att vara sjuk i stället för att på att vara frisk förstärker din sjukdom eller håller kvar den längre än vad du annars hade gjort.

På samma vis så om vi tittar på pengar så kan du koncentrera dig på hur mycket pengar du vill ha och hur du ska skaffa dem. Eller så kan du tänka på hur lite pengar du har och hur mycket som saknas innan du nått ditt mål."


Hur sant är inte det där egentligen? Hittade det på bloggen som handlar om en kille som ska bli ekonomiskt oberoende
http://www.hurjagblevrik.se/
Ingen bra blogg egentligen, för mig. Han skriver långa inlägg om ekonomi och sånt man inte förstår. Det är nog mer en blogg för min pappa.

Men iallafall, det är så det är. Även det här citatet hittade jag. “Oavsett om du tror att du kan, eller om du tror att du inte kan, har du helt rätt.” Positiva människor går det bra för, de blir lyckliga och de negativa det får de kanske inte så bra. Tycker man det låter bra är man positiv, haha och tycker man inte då så är det synd, för dem alltså.

Kommentarer
Postat av: Malin

tack :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback