ett och ett halvt år

Kvällen jag har umgåtts med mina två fina. Viktoria och Lisa. Vi har pratat om vad som hänt under lovet eftersom vi varit i från varandra och om framtiden eftersom vi har tänkt oss en framtid tillsammans. Även fikat lite mackor och varm oboy och myst. Tiden till sommaren kommer nog gå snabbt, träning, skola och artonårs-fester. Sen flyttar Lisa och vi startar vårat företag här i Gällivare. Vi kommer vara så upptagna med det och allt studentfirande att det läsåret kommer gå riktigt snabbt.
Efter den sommaren bor vi tillsammans i en trea i Göteborg. Jag och Viktoria jobbar och Lisa går klart skolan. Vi kommer att shoppa hela tiden och våran gemensamma garderob kommer aldrig ha någon ordning. Eftersom alla pengar kommer gå åt till kläder, skor, smink och alla andra skönhetsgrejer kommer vi få leva på nudlar ungefär. Det hade varit helt underbart. Tre tjejer i en lägenhet, kan ni tänka er?

Lisas blogg vet ni säkert redan om men även snyggingen till vänster bloggar ju, värt ett besök.http://karlgrenvi.blogg.se

Jag tror att saker aldrig blir som man tänkt sig. Men då är jag arton, har gått ut skolan och har ingenting(förhoppningsvis) som håller mig kvar i Gällivare. Jag har alltid viljat flytta, gärna till Göteborg och gärna med ett par vänner. Så varför skulle detta vara helt omöjligt?

Before your dreams can come true, you have to have those dreams.
Och vi vet ju redan att man kan klara allt, bara man har viljan.

Kommentarer
Postat av: Anna

det har du helt rätt i!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback