ganska lat

Jag måste bara börja med att säga att denna mening;
 Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Nya och gamla vänner, resor och träning
Var helt fel, jag trodde de stod. Vad gjorde ditt år.. haha. Misstag.

Igår efter en skön promenad, massa talk och lite tid hemma hos mig med Viktoria så tog jag det lugnt ett tag. På kvällen tog jag min spark och sparkade hem till Miranda, eller hennes grannar. Vi tog det bara väldigt chill, såg lite tv och så. När jag skulle ta min spark hem igen var det mitt i natten och jag har nog aldrig flygit så fort fram förbi Hedskolan och ålderdomshemmet (hur läskigt är det inte!), men hem kom jag, safe.

Har vaknat tolv idag och nu ligger jag i sängen, igen. Alltså faan, är förkyld idag, trodde jag blivit frisk. Har iallafall druckit sån asäcklig mirakelkur a la jennifer och nu vilar jag lite bara.
Jag har legat i min säng så mycket de senaste dagarna att när jag ska sova på kvällen går det inte, det är så oskönt då. Är så himla opepp just nu.
Lite läskigt när jag läste mitt horoskop från en tidning jag läst innan "Du kan längta efter lugn och ro efter julhelgens alla sociala aktiviteter, och vilja dra dig undan i din ensamhet.. Snart kallar jobb och ansvar, så en tid av återhämtning passar bra nu."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback