en lycklig en

Lycka är att ha en vän, flera vänner. Att umgås, prata, shoppa, bara vara, festa, resa, drömma, träna och allt de där, tillsammans med. Gå igenom bra som dåliga saker men alltid veta att man har varandra. Ett telefonsamtal bort finns någon som ställer upp för dig och som du vet finns där om du skulle behöva.

Har man helt underbara vänner tror jag man själv måste vara en riktigt fin vän. Inte egoisktiskt eller på något självgodigt sätt utan bara för att det är så det är. Är man en fin vän själv så kommer man få fina människor att umgås med. Enkel matematik.


Hur mycket man än tror, hoppas och vill kommer man nog inte ha sina vänner föralltid. Man flyttar, växer ifrån varandra, har inte längre något gemensamt. Ena vännen kanske beter sig riktigt illa, man bråkar och på mycket kort tid kan en fin vän vara borta. Det kan vara sorgligt att en dag vakna upp och inse att du inte längre umgås med någon som du en gång hade. Det fanns förmodligen en orsak till det, någon anledning som gjorde att det blev som det blev. Deppa inte över det och uppskatta istället vad du har här och nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback