Månen

Ikväll var min pappa lite orolig. Han trodde månen hade ramlat ner eller att något annat var fel. Han såg den nämligen inte när han gick från jobbet ikväll och eftersom det vart full måne innan tyckte han det var mycket mäkligt.
Sådana observationer får mig att tro att han tänker lite för mycket på lite fel saker, vem går och tänker på om månen är där eller inte? Jag trodde den kom och gick lite hur den ville, men den har tydligen ett speciellt mönster. Varje dag lär man sig något nytt.
Jag tror han blev lättade när jag tillsist upptäckte månen som var på väg upp på himmlen.

Apro på månar och stjärnor så läste jag mitt horoskop i Glamour.
Fiskarna Du vill skapa förändring, men möter hinder och motstånd på vägen. Tanken på att vilja fly från allt ansvar känns lockande, men skapar bara mer problem i längden. Planera din närmsta framtid och ansträng dig lite extra. Om du satsar på att fullfölja dina planer kommer belöningen snart. Nymånen den 24:e är bra för nystart.

Dock tror jag egentligen inte på horoskop, det där hade nog kunnat passa in på i princip vem som helst. Allting handlar ju om hur man tolkar det. Men lite spännande och intressant är det. Horoskopet är alltid det först jag läser i vilken tidning jag än öppnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback