som en babyrumpa

Idag har jag lyckats göra allt på min att göra lista. Det var duscha som var prio nummer ett. Det här med att tvätta håret är ju ganska överskattat. Men idag blev det iallafall ett bad. Bra att bli lite ren ibland. Det var himmelskt. Skrubbade med en helt underbar saltskrubb och nu är jag typ lenast i världen.Hade hårinpackning också. Som över en natt vaknade jag upp och märkte att det är dags att klippa sig, det bara trasslar sig!

Lisen Oragnics - Saltskrubb
Innehåller bl.a. havssalt , mangosmör och honung.
Finns att beställa. Priset är 250kr.
Man behöver inte smörja in sig på ett par dagar efter man använt den.
Superbra helt enkelt. Måste testa fler produkter därifrån.

Medan jag låg där i det skummiga badet och drack citron/gurk-vatten drömde jag lite om min framtid. En dag ska jag ha ett fint badrum. Stort. Med kakel. Ett stort badkar, bubbel-badkar och alla andra grejer ett badrum ska innehålla. Sedan en stereo(dold såklart) där jag kan koppla i min ipod och mysig belysning som går att dimma ner så jag kan ha massor av tända ljus(men bara när jag badar för annars ska det vara superfräscht). Det ska dofta ljuvligt av massa sånna dofter och allting ska vara assnyggt.

Inte riktigt så "mysigt" som på första bilden men inte heller så stelt som på den här nedanför.
Någonting mittemellan? Något helt perfekt.

Kommentarer
Postat av: Siggy

Hej, hoppas allt är bra med dig! :) Vilken inpackning körde du? Jag köpte precis PHCs mot slitet och skadat hår, får se om den är bra sen :D

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback