svar på kommentar


Anonym:
var hittar du all musik? nån speciellt sida?=)
eller,, ja. vet inte hur ja ska utveckla frågan, men du kanske förstår ändå?


Jag lyssnar hemskt ofta på p3. De spelar bra musik hela tiden, exakt min musiksmak. Det är t.ex. där jag hört alla de svenska låtarna jag skrev om igår. Orkar man inte lyssa på radio kan man gå in på p3's
Digilistan. Veckans mest hemladdade låtar typ. De tar dock lite tid innan nya låtar kommer upp där, men i övrigt är den väldigt bra.
Jag brukar även gå in HÄR, för att se vad p3 har spelat för låtar och se om jag hittar några favoriter.

Innan hämtade jag många bra låtar från On the radio.
Den har varit min favorit för en lång tid och nu läggs den ner, sorgligt. Den var mer HipHop och RNB medan p3 har mer pop, svenska låtar och sån "radiomusik".

Jag har även några sidor där alla nya HipHop och RNB från USA kommer upp. Jag gillar de dock inte eftersom ena uppdateras dagligen med massor av nya singlar och kanske 10% av dem är värt att lyssna på. Och den andra uppdateras sällan.

Ett annat tips är att gå in på youtube
. Gå in i kategorin musik, där kan man hitta några guldklimpar. Om man söker på en låt man gillar kan man klicka vidare sig till andra bra låtar ofta.

Sen får man inte glömma alla gamla godingar. The beach boys, Rolling Stones, Bob Dylan, The beatles, Dolly Parton, The Monkees och så vidare.

Kommentarer
Postat av: the Jesper.

vågar jag tro mina ögon och öron? referenser till BRA musik i denna blogg?! det går framåt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback