fyra snabba dagar

Hej mina käraste.
Har varit lite dött här i bloggen en stund. Så är det ibland. Orkar inte, har inte tid, dunno. Den här veckan har gått snabbare än väntat. Blev sådär förvånad, torsdagkväll? Redan?

Har fått agera mattelärare x2 också. Igår till Ronja, fast hon behövde faktiskt inte så mycket hjälp. Amanda var även med, men hon är grym på matte och kan hjälpa mig istället. Och just nu till Viktoria, hon klarar sig rätt bra på egen hand för tillfället så jag fick tid att blogga. Det hon behöver är att tro på sig själv, du kan Viktoria, du kan! Var inte så osäker, inte hela världen om det blir fel.

Har fått veta lite omdömen nu också. Känns bra ändå, kanske man skulle satsa på att jobba upp de betygen som kan förbättras. FEn såg iallafall hemskt bra ut och jag och Viktoria blev nöjda med betyget på rapporten, good work my girl.

De senaste spansak lektionerna (som jag genomlidigt) har varit ovanligt lättsamma. Våran ibland söta, ibland hemska, lärare har varit väldigt gullig den här veckan. Då är hon så söt, som ett litet barn.

Idag har jag lagat middag, kyckling och ris. Min pappa hade ungefär 24 saker att klaga över. Men det var hur lyckat som helst enligt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback