a crazy town

New Orleans är ganska galet, men ganska mysigt. det varierar. går man utanför det säkra området är det livsfarligt och jag vet egentligen inte hur safe det är inne i själva centrum heller. jag känner mig inte så trygg, det känns bättre om man inte bara är tjejer heller.

vi har sett alligatorer idag, på träsk-turen, (swamp-tour). det var ballt.
sen har vi chillat i stan, ätit lunch på en trevlig restaurang (ceasarsallad) och chillat lite på "hotellet". kvällen gick vi in till stan igen och hittade till shopping (FCUK och Urban Outfitters), världens kap inne på U.O.
sen gick vi till en fin restaurang och käkade middag ett gäng, det var asnice, också nice! haha sen höll vi på att hamna inne på en gayklubb, det var ganska kul.

nej jag vill aldrig åka hem. fast det kliar över hela min kropp nu och jag är less på att bo i en väska.
imorn har vi sovmorgon, vi åker först 9 AM, på måndag ska vi åka 6 AM, det blir galet. men vi sover alla så sött i bussen, så det funkar.
nu ska jag krypa ner hos mina kära vänner här i USA. ha det fint, puss

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej!

--Ej för att läggas ut på bloggen.--

Hoppas du fortfarande har det bra. Jag och Göran har bokat vandringsresa till Österrike 1-9 aug. Du och assistent får hjälpa till med gossebarnet (som farmor brukar kalla honom). Hoppas du unnar dina gamla föräldrar det och medans vi har råd ;-)

älskar dig, många pussar från mammigull.

2009-07-20 @ 12:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback