att leva på socker och onyttigheter

Jag tror att sen det blev sommarlov så har jag ätit något sött varje dag, något onyttyigt i varje fall. Det var väl ok till en början. Jag har liksom levt en hel vinter utan socker och onyttig mat (för det mesta). Jag släppte väl det hela ungefär vid valborg, men när det blev lov så vart ju varje dag som en helg, då man äter som mest onyttigt.
Men nu känner jag mig fruktansvärt äcklad av allt, onyttigheter och socker! Det funkar helt enkelt inte att var och varannan dag äta våfflor, godis, chips, choklad, ost och kex osv.
Inte bara det att man(jag) går upp i vikt, det är ju grymt ohälsosamt och det känns.

Idag iallafall har jag inte ätit något sött eller särskilt onyttigt. Och har varit och tränat med mamma i något skogspår. Vi gick som uppvärmning, sprang intervaller i en backe och sen joggade vi tillbaka till bilen. Jag har ju inte tränat kondition på rätt länge ändå, så gissa om det var tungt! orkade knappt gå uppför trappen när vi kom tillbaka. SKÖNT!

Men grejen är att, hallå, jag ska åka till USA. Det existerar inte ens nyttig mat där, vad jag har hört. Så jag kör på hyfsat nyttigt nu i tre dagar(alltid något liksom) och sen fortsätter jag när jag kommer hem. Och nej jag ska inte sluta med allt sånt, men bara inse att man inte kan äta allt varje dag, hela tiden. Det kan ju ingen må bra av..
Ska väl försöka hitta något tillfälle i USA att ta en springtur eller så, hur troligt det nu låter.. Hoppas det är någon snygg ledare med som gillar att träna, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback