en dag i San Antonio

idag var det tänkt att vi skulle åka vidare till Houston. men oförutsägbara händelser kan inträffa och vår ena chafföur fick något problem med ögat och var tvungen att åka till sjukhuset. Så vi blev kvar här, en natt till. Men det var en trevlig dag inne i San Antonio, en jättefin och mysig stad! shoppade ett par skor och lite smycken på for.21 och lite underkläder på victorias secret. och en tshirt med "the stones", den var ball.

ah hur som helst, det är fortfarande galet varmt. det var galet varmt hela natten och jag sov utan sovsäck men försökte sno min sovgrannes ändå haha. tidigt på morgonen började typ fåglar skrika och låta sjuukt högt.
men annars äre härligt att ligga 15 stycken på en pressening som packade sillar, det kommer jag sakna.

nu håller vi på med kycklingsallad, mums. sen blir det nog ett till dopp i poolen!
och jag mår bra mamma, don't worry :)
pusspuss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag mår bra när du mår bra men hallå nu får du nog stoppa shopping av kläder och skor. Kan du inte be någon där säga till dig. Jag är inte orolig, det enda skulle väl vara svininfluensan som det pratas mycket om. Hygien är viktig. Pratas det någonting om det i USA? Spännande att få höra allt sedan. Vi kan nog börja sova på liknande sätt här hemma om det handlar om det... Många pussar och kramar från Ma kl 5.50 fredag 17 juli.

2009-07-17 @ 05:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback