USA - coast to coast

Det som jag ännu inte hunnit berätta i bloggen är alltså att jag ska åka till USA, på måndag(åker till Boden imorgon och Sthlm på söndag). En språkresa i tre veckor, dock inga lektioner utan tanken är att vi ska lära oss genom att prata där typ. Så jag vet inte hur mycket "språk"resa det är.
Men en resa är det iallafall och på tre veckor kommer vi åka från LA till New York, i någon sorts minibuss de sjuukt många milen tvärs igenom landet och igenom typ 15 olika delstater.

Några nätter får vi bo på hotell men de flesta ska vi faktiskt campa och sova i tält! Får väl se hur det går med tanke på att jag ogillar osköna sovplatser och har lämnat liggunderlaget hemma(i brist på plats) men sovsäcken är med, och kudden!

Min packning på 11 kg (jag vet, omg, 11 kg på tre veckor) är i en 65 liters ryggsäck. Och den består väl av mest shorts och linnen, någon kjol, några långärmade å lite sånt, några skor, två feta necessärer, first aid kit och tuggummin typ! Det jag kom att tänka på iallafall, men känns som att jag har med mig allt jag kan behöva.
Och shorts och linnen blir nog bra med tanke på att vädret i förra inlägget var för Las Vegas nästa vecka, när vi kommer vara där. Tror ni jag kommer dö av värme eller vad?

Så den senaste veckan har jag fixat och grejat en massa. Sjukt många små prylar som behövt inhandlat och sånt där. Här på bilden ser ni en del. Gissar att iallafall hälften kommer följa med hem igen, men för säkerhetsskull så..

Och idag har jag mest bara grejat med packningen, trodde aldrig det skulle ta slut. Gjort ärenden osv. Det är jobbigt att packa och ha ett hus på tre plan kan jag också tala om. Men nu är det klart! det känns helt underbart(eller det har jag inte hunnit känna efter ännu). och jag har inte några ångesttankar om "har jag glömt något?"

Jag tror att jag är redo nu, för en mysig natt i Stockholm och den långa resan till USA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback