en lördag i juni

igår var vi på vår första roadtrip tillsammans jag Ronja och Vicky, till Luleå med Ronja som chaufför såklart. allt gick fint, resan och shoppingen. det var mysigt och vi åt smarrigt åsånt. fick dessutom med mig en del fina plagg hem. det inträffade väl lite roliga grejer också, som när Ronja var världens bitch inne på monki, haha!
igår spenderade jag min dag i bilen i 10 timmar räknade jag ut, ni kan ju klura på vad jag gjorde hela kvällen alltså.. men jag gillar att åka bil, så det var lugnt

sen sov vicky hos mig och det var väl vid tre-tiden efter lite mysigt och välbehövligt prat som vi stängde våra ögon under sovmaskerna. idag har vi varit och solat och sen har jag fördrivit tiden..

i torsdags var på vi olearys och åt middag, ett gäng på fem. och ikväll ska jag på olearys igen, den här gången vet jag inte riktigt med vilka. det återstår att se. ska iallafall bli gott. och just det, det är ju fotbollen vi ska se på. det är kul att se när sverige spelar, ballt det hade varit att se det live!

nu ska jag måla tredje och sista lagret på mina naglar och invänta viktoria. puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback