finare får man leta efter

Idag har jag gjort alldeles för lite av det jag hade behövt göra. Meen jag har varit och klippt mig. Och jag fick hemläxa som hon sa det, jag MÅSTE börja kamma mitt hår :( fett jobbigt, haha. Det blev iallafall bra, fint. 3 cm tog hon, så jag gissar att det inte syns, men det känns. Hon plattade mitt hår också och det såg inte så där dumt ut som det brukade göra (för kanske ett år sen när jag plattade håret sist)

Efter drog jag med mig Ronja och Mirri på coop för att inhandla nödvändiga saker som man kan behöva när man ska på resa. Och sen åkte vi till mig och lagade wok med skinka och nudlar. wok är typ det goaste som finns, kommer leva på det när jag flyttar hemifrån.
Lite senare åkte vi till coop igen och handlade hem till mig, hur upptagna kan mina föräldrar egentligen vara?(typ allt var slut hemma, det händer inte ofta) men det är ganska kul att handla, man får välja precis vad man vill. känns som att jag utgör den största delen av matkonsumtionen i mitt hus också, så det är väl lika bra att jag handlar. haha

kvällen slutade jag, mirri, nina och vicky hos ronja med ost och kex, och jordgubbar. prat och mys.
tänk vad lycklig världen vore om alla hade lika fina vänner som jag.

see där, jag har ju faktiskt en kass kamera på min mobil.
nästa inköp i teknikprylar ska bli en systemkamera, well needed!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback