horoskop

Jag älskar att läsa horoskop samtidigt som jag hatar det. Ok, sånna här dags horoskop, de spelar ju ingen större roll egentligen. Men när man läser sånna som är menade för en längre tid och det som varit verkligen passar in och hur de är just nu passar in med hur horoskopet beskriver det, då känns det lite läskigt.

Fiskarna

"Turen kommer till dig under 2009. Du lyckas med allt. Det gäller att börja året på rätt sätt. Om du gör det kommer hela året att ge framgångar. Det gäller dock att tro på dig själv och göra nödvändiga förändringar. Turen är med dig under året, men du bör ta chanserna. Många fiskar kommer att uppleva kärleken under 2009. Hälsan är god och du kan under året lösa dina hälsoproblem.
Turen kommer att följa fisken under 2009. Jupiter hjälper er att ta er lätt via problem och svårigheter. Var försiktig vilka relationer ni inleder under 2009 - de kommer att finnas i ditt liv under en mycket lång tid.
Under 2009 har fiskarna möjlighet att göra långa resor. Under de här resorna kommer fiskarna att upptäcka nya möjligheter.
Mot slutet av året, kommer en nära relation att nå nya höjdpunkter.
Endast i slutet på året kommer du att inse att 2009 har gett dig allt som du önskat dig."

Fast med tanke på att det iofs inte lät så dumt så behöver jag väl inte oroa mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback