ikväll ler jag

Kalaset hos Rebecca var jättetrevligt och fikat satt riktigt fint som middag. efter åkte jag och Nina till Miranda som kommit hit. det är underbart. vi har tagit det lite lugnt, pratat och varit upp på dundret och ätit våfflor(toasts). mys.

nu ligger jag i sängen, aasskönt. får väl se hur länge jag kommer tycka det är lika bra utan någon att sova med? (älskar min säng) iaf har jag blivit förkyld, som flera andra jag känner, what's up med det, nu och allt? inte så farligt, det kliar mest sjukt mycket i min näsa.

justee, innan idag så var jag på fotvård. på glada fötter i Malmberget. dit borde alla gå! superbra. en kul grej var att hon som jobbade där sa typ "men du bor inte här va? eller du är inte härifrån iallafall?" hon tyckte nämligen min dialekt inte lät så.. alltid lika skönt att höra(vad tycker vi om norrländska? juste juste)


Haha fick just ett samtal av en glad Lisa! Hon är ju som sagt i fjällbacka nu. gumman vad söt hon var, sa så himla söta saker och pratade på göteborska. miss you sweetheart

god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback