ta mig till söder

Jag är van att alltid åka bort så fort skolan slutar, men nu är jag kvar här hemma.
För den 5e juli åker jag utomlands och det hanns helt enkelt inte med någon resa till södra Sverige innan det. De två senaste midsomrarna har jag varit i göteborg och jag kan inte komma ihåg senaste gången jag var hemma över midsommar. i Göteborg iallafall var det så himla fint, fast än det regnade åsånt där som hör till.
Det känns lite tråkigt att jag kommer inte vara där i år, de ska tydligen vara på samma ställe som åren innan, i ett asfint hus på vad det nu var 600 kvadratmeter?


Om inte det hade jag hemskt gärna viljat vara hos Lisa i Fjällbacka(närheten av gbg) över midsommar. Tror ni inte en fin resa tillsammans med bästa vänner skulle kunna vara bra för mig? det tror jag. jag är så förvirrad just nu.

förvirrad och så jävla uttråkad och rastlös.
ok en dag att man klarar att ta det lugnt, men nu dör jag

jag vill fira min midsommar i göteborg, äta jordgubbar och se det bli mörkt!

Kommentarer
Postat av: Petra

Jennifer jag vet hur det känns, jag brukar åka iväg typ dagen efter skolavslutningen typ söderut till mina släktingar eller utomlands som förra året till Dijana och Kroatien. Men nu har jag jobb från och med nästa vecka till slutet av augusti, så jag är också grymt rastlös, men jag får ta en resa i slutet av augusti / september till kroatien ;) hoppas det ordnar sig så du kan dra iväg snart, man blir rastlös här på sommaren. thats it ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback