bara början

Har kommit hem från Haparanda ungefär en timma sen. Har varit en bra dag, lite jobbig. Fast vi har haft kul åsådär trots att vi mest var ett trött gäng. Det märktes efter middagen(knappt någon lunch innan) på Max att alla fick massor av energi. Vi skuttade fram och sjöng, typ.

Företagen härifrån fick såklart några priser och Safe Move var duktigast, de vann en massor. Konkurrens är dock inte stenhård, det är många företag som inte alls är lika seriösa. Men det var kul, var intressant att se en del andra företag också. Jag ska bland annat köpa en väldigt smart träningshandske till tex spinning och gymmet, asnice.
Fick med mig ett armband hem och några ljus från IKEA också.
Vi hann även med att promenera(!) över till Finland, på gränsen som varuhuset heter. Det va la sådär, gina och H&M. Jag hittade lite men var inte på humör för att shoppa så skippade det.

Safe Move uf's produkt, keep it

Sov en stund både dit och hem. Dock var de som satt bakom oss inte de tystaste gänget, väääx upp kände man verkligen för att skrika rakt ut. Jag blir på rätt bad mood när jag sover. Och en till sak, mina vänner är rent ut sagt stressade över vad vi ska göra för företag nästa år! Visst känner man lite press och vill vinna, men jag tycker vi tar det lite lugnt, hehe. Vi kör på din ide Vix, så satsar vi bara på att vara utåtriktade och enormt arrangerade så löser det sig.

Nu ska jag se senaste OTH och krypa ner i bädden. pusspuss

Kommentarer
Postat av: Siggy

Jaa verkligen! Jag har mina tillgodocheckar kvar på Balance iaf, så ska köra det nästa vecka kanske, tänkte jag :D Träna med Blondinbella liksom. Men jaa, vad mysigt! :) Jag går gärna två dagar! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback