fint, helt enkelt

Tisdagar är oftast ganska bra dagar. Jag har en håltimma man kan fylla med massa roligt, tex. göra bort sin indvals timme så man slipper sluta 16.20. Det gjorde jag idag. Och jag har börjat spåna på mitt nästa projekt, som blir det sista vi gör(gissa skönt det kommer kännas när kursen är avslutad!).
Det känns som att jag är inne i en väldigt kreativ period just nu. Tankarna och idéerna bara flödar. Vad gör man? Man gör projekt och skapar idéer till företag, börjar smått på rapporten två veckor före. Kanske gör man lite impulsiva och galna saker eller känner sig bara allmänt välmående.

Jag åkte skidor ikväll också. Det är något speciellt med att susa i nerförsbackarna och kämpa när det är uppförs. Får väl se hur länge det håller i sig, det fina med att åka skidor. Men jag tror inte jag hinner lessna innan snön försvinner. Det är ju alltid något positivt, då kommer jag typ längta tills vintern igen. Jag har aldrig gillat längdskidor förut, det var nog bara för att mamma tvingade med mig i skidspåret och lockade mig med russin och choklad, då såg jag knappast nöjet i det.

Jag kommer ihåg hur jobbiga skidorna och stavarna var att bära, hur långsamt och svårt det var att ta sig fram, och hur ofta man ramlade och aldrig kom upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback