längdskidor

Så här var det..
Jag sa att spinning var 6, Lisa sa 7. Jag litar alltid på Lisa och när vi kommer dit tio i sju sitter hela spinninggänget och stretchar, great. Så himla irriterande tänkte vi. När vi var så träningssugna dessutom och det snöade utomhus! Spinning var liksom perfekt. (de måste ha trott att vi glömt ställa om klockan)
Men stängs en dörr så öppnas alltid tusen andra, en annan åtminstone. Så vi bestämde oss för en skidtur på längd istället. Vi hade nästan tänkt åka dundret runt det här året, men inte hunnit ens testa att åka skidor. Så det är ju bra att vi dagen efter kommer på att börja åka, nu när säsongen inte alls är slut?
Det var asskönt i vilket fall. 45 minuter åkte vi, ganska snabbt också tycker jag. Men det gick enkelt och var bara härligt. Perfekt att det var dubbla spår också så vi åkte bredvid varann och snackade på jag och Lisa. Det var en bra början om inte annat.
Gissa svettig jag var när jag var hemma igen. Det här gör vi om!

Har kikat parlamentet med pappa, det gör vi nästan alltid på söndagar. Tycker det är så kul, ett annat kul program jag måste spana in är ballar av stål, det verkar kul.

Nu är väl planerna inte så mycket annat än... sova?! Jag gissar det blir något avsnitt gossip girl innan det. Hade ju varit underbart om jag fick för mig att göra något vettigt.
Just det, det är alltid kul med kommentarer. Och jag hade tänkt komma med någon låtlista, har bara inte riktigt orkat, hehe. Men snart kanske, det finns en hel del på lager.
Just nu är den här en favorit, me love love love it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback