lycklig av våren

Det har varit en underbar lördag. och nu kommer jag låta som en av alla dessa typiska bloggare som försöker få sitt liv att låta mer glamouröst än vad det är, men så är det inte.
Jag vaknade klockan elva, alldeles perfekt. Sådär härligt utvilad en lördag. Gick upp och åt frukost och läste tidningen, det är så mysigt på morgonen att bara sitta och ta det lugnt med frukosten och kuriren(jag läser serierna och korsorden typ, haha). Det var fint väder och jag funderade på en promenad men kände mig inte alls taggad, var väl lite sömnig. Men Lisa, Ronja och Vicky hörde av sig om en promenad upp till Dundret. Så det blev det, och ner igen.
Aaaasskönt var det. Strålande sol och fint sällskap, jennifer ejder följde också med.
Så fikade vi lite uppe på dundret och sen när vi gick ner igen gick vi förbi ett stall och klappade en fin häst och en söt katt. Slutade hemma hos Anna där vi satt och pratade om allt och inget ett tag.
Det kändes verkligen att snart kommer våren. Våren är så himla fin! Man blir lycklig av solen. Nu är det slut på alla deppiga tider hoppas jag. Fast det är väl redan vår, imorgon blir det sommartid.

Jag ser framemot vackra vårdagar och kvällar.

Jooo! Vi satt och pratade om vårat företag till trean idag (såklart) och brainstormade verkligen med idéer. Grejen är att vi har typ världens bästa idé på gång! Vicky ringde precis och pratade lite om en av sakerna vi kom på. Och det är någonting vi verkligen tror kan bli så bra! Helt perfekt är den.
Jag kommer dock inte avslöja någonting förrens vi väl håller på att verkställa ideen. Åh det kommer bli så bra. Vad jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback