något jag behöver

Det finns för mycket tankar inom mig som måste få komma ut, ibland, eller ganska ofta.
Nu har jag inte skrivit något på två veckor. I Göteborg var det enkelt, där hade jag inte tid. Men nu när jag är hemma och vill slippa plugga eller att gå och lägga mig i tid så passar bloggandet väldigt bra. Ok, inte bara därför. Ni som inte bloggar kanske inte vet att det är så, men man tänker hela tiden i blogg-tankar. Vad man än gör liksom, "det här kan jag skriva i bloggen", det är riktigt jobbigt. Fast jag gillar att blogga, skriva, känns så bra att få skriva av sig. Jag har liksom hållt på att spricka i min hjärna de senaste dagarna, det har gjort mig lite tokig. Dessutom när jag känner att jag vill, måste, dela med mig av något, så är bloggen väldigt bra. Hur gör man annars om man typ hört världens bästa låt?

Såå..
Min födelsedag firade jag i Göteborg. Blev väckt med smoothies på morgonen, eftersom jag inte åt någon tårta eller dylikt. Fick ett objektiv och sedan även ett äpple av Simon(5år) och 40 kr av Felix(9år), ganska gulligt. Det var en bra födelsedag, spenderade den i stan där jag shoppade presenter till mig själv.
Förövrigt var det underbart i Götet! Jag ville inte åka hem, men hem åkte jag och det är klart det är inte lika tungt varje dag, man vänjer sig.
I fredags hade jag kalas här hemma och då fikade jag faktiskt, efter 6 veckor helt utan sötsaker. Det var trevligt och jag fick några mycket fina presenter!
En annan viktig sak. Den här dagen har varit kass, eller jag har varit kass!
Jag har känt mig som soffan inne på barn och fritids = hemskt äcklig och ful. Och det är så typiskt, dagen då man är fulast så råkar man alltid ut för ett eller annat. Idag önskade jag liksom att jag hade stannat under täcket hela dagen och eftersom jag inte gjorde det har jag ungefär viljat döda mig själv. Jag kändes så himla fel, jag tänker aldrig mer gå omkring ful och äcklig. Ronja är smart hon, hon är alltid snygg!(Hon har inte haft mjukisar inte en dag på hela tvåan, inte en dag)

Nu är jag hel och ren efter ett långt bad(och givetvis dusch efter, man blir inte ren av att bada, men skönt är det) och ett avsnitt desperate housewives. Despo var väldigt känslosamt idag, jag grät lite. Fast idag var en sådan dag då de söta tanterna och gubbarna, som hälsar när man möter dem på stigarna när man är ute och går halv sju på morgonen, gör ens dag och jag hade kunnat gråta för alla det är synd om i världen. Lite konstigt kanske, men det kändes så.

Jag hade som vanligt kunnat skriva i en evighet såhär när jag inte fått skriva av mig på evighet. Men jag återkommer.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jepp jag har ätit det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback