oskön onsdag

Det mest spännande som har hänt under min dag var morgonpromenad klockan sju med pappa i vackert väder och sedan när två gubbar kom på besök och ville byta vattenmätaren.
Jag hade hursomhelst tagit sovmorgon från skolan och tur var det. Min mage har inte alls mått bra, så det blev ingen skola alls för mig idag. Har pluggat lite, tittat en bra film, lite tv och sovit.

De där två gubbarna pratade verkligen som gubbar gör här, segt och bryter nästan lite på finska.
De: "hej vi undrar om vi skulle få byta vattenmätaren"
jag: "Ehm, jaha. Varför då?" (haha, vad fan ska man tro egentligen?)
de: "ja man brukar göra det vart 9e år." (jaha, varför frågar ni då typ?)
jag: "eeh, jaja, hm. Vart är den?"
de: "i källaren förmodligen" (hur visste dom det?)
Slutade med att jag ringde och hörde med pappa så det var okej. Gubbarna verkade helt borta och verkligen som att de inte hade något annat för sig. Varför plingar man på hos någon mitt på dagen? hur stor är sannolikheten att man är hemma liksom?

De hade på sig sånna gula kläder också och kul deras jobb verkade.

 

Ungefär så kul har jag alltså haft. Filmen hette "tillbaka till kärleken". Den var bra faktiskt. Lite romantisk och sorglig. Och Ben Affleck är grymt snygg. Bounce hette den på engelska. Jaa, den var sevärd. Verkade lite B och gammal, gammal var den ju (2000) men jag gillade den.

 

Jag har ätit frukost i morse halv nio. Sen inte mycket mer, några köttbullar och en halv apelsin. Mamma skulle köpa fisk till middag, det är tydligen bra för magen. Jag är lite hungrig, men känner inte för att äta. Men halva nöjet med att leva är ju att äta så därför är det svårt att låta bli.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skumma killar! Vanligtvis brukar man väl ha bestämt en tid för sådant? :-) Lätt klädval för dem på morgonen iaf, bara att dra på den gula overallen=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback