waffles

Idag är det onsdag. Bara en lektion kvar den här veckan, dock några kilo plugg. Känns helt okej, inte alls. Imorgon ska vi till Haparanda på UF-mässan, kul! Roligast att besöka "gränsen" kanske, shoppinghuset där, om vi får åka dit? Jag har ingen koll. Jag vet iallafall att bussen går 07.05.

Vi hade företagsekonomi prov idag, det gick fint. Det var svårt men jag klarade mig över mina förväntningar. Annars rätt chill. Vi åt lunch hemma hos Viktoria, omelett för min del. Den blev lite av ett misslyckande men gick ner ändå.

Planerna för eftermiddagen är att göra våfflor och äta våfflor. Jag tänkte göra några med dinkelmjöl, kan ju meddela om de blev goda eller icket haha.
Idag har jag längtat till sommaren och tills jag blir stor. Jag brukar sitta och fundera över och undra vart jag är om sisådär två år. Jag blir så himla nyfiken. Undra hur mitt liv ser ut då? Spännande. Jaa och annars vore det inte helt fel med sommar nu, eller en resa till solen. Jag och Ronja undrar hur vi ska klara ett år till. Kanske att det går SÅ fort, med studenten och allt, jag ska fixa körkortet och så vidare. Det går nog snabbt. Sen sticker jag.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback