even though it hurts

Vilken bra dag idag, jag har varit jätteglad. Det var lagomt kul med geo och spanska, men på FEn kom jag och Vixx igång med diskussionen på vår rapport, riktigt nice. Efter skolan gjorde jag en massa vettigt och senare kilade jag ner för backen till Ronja.
Har snurrat ett par, väldigt många, varv på stan och varit in på Mondo som var kvällsöppet med 30% på allt och levande skyltdockor i fönstrena. Oftast är det kul att hänga med Ronja och Marcus, när de småtjafsar ungefär hela tiden och om allt, det är ganska roligt.
Vi plockade upp Lisa också, hade inte sett henne på evigheter! Hemskt. I söndags var tydligen senaste. Det märktes, för jag saknade henne. Jag vet inte själv hur jag ska kunna leva utan henne.

Och apro på det så längtar jag inte jättemycket till sommaren. Fast just nu känns det som att tiden står still och går asfort samtidigt och det känns som att vi aldrig kommer få sommarlov, tex. med tanke på hur många saker i skolan som är kvar. Hursomhelst vill jag inte ha juni, jag vill inte ha avslutning och jag vill inte gråta floder. Och jag vill inte veta att det kommer att hända och att det kommer gå så himla fort. Jag vill inte börja trean, ta studenten och bli vuxen, helt ärligt vill jag stanna här och nu föralltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback