hos farmor

Är som sagt i Boden nu, i ett grått och regnigt men mysigt Boden. Det är visserligen en ganska trist stad, men lite mysigt med alla militärhus åsånt där. Farmor bor i ett sånt hus vart bara militärfamiljer fick bo förut.

Igår så tvingade pappa mig att börja köra påväg till Boden. Jag hade sagt, aldrig att jag tänker köra hela vägen! Men, det var inte särskilt jobbigt, så jag körde all the way. Det tog väl cirkus 2h och 40min. Det var första gången jag körde så långt och lite svårt det är att hålla hastighetsbegränsningarna. Försökte så gott jag kunde, men var det 110 fick jag absolut inte ligga på 100 för pappsen.

Gode skönt det var att sova ut inatt, 12 timmar blev det och då fick jag tvinga mig upp ändå. Senare åkte vi förbi storheden i Luleå. Allt jag fick med mig var lite underkläder och en ny klädsel till min lilla och skruttiga Rut (bilen). Sen har vi varit på middag hos farbror och lill-kusinerna. Jack och nu bestämt namn på den nya lillen, Ludvig. Sådär trevligt som det är att umgås med släkt ni vet.


Nu funderar jag på att bränna en skiva till bilen till imorgon(det kommer pappa garanterat gilla) och ev. plugga lite så jag hinner göra annat imorgon när jag kommer hem. pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback