lite tid för mig själv

Äntligen har jag fått lite tid över, för mig själv och plugget givetvis. Idag måste jag plugga. Så nu sitter jag i jordens skönste solstol, i ett lagomt varmt solsken och skriver min engelska bokrecension.
Det är egentligen inte så hemskt, jag älskar engelska(språket, så mycket bättre än svenskan liksom) och att skriva på engelska är egentligen ganska kul. Grejen är ju att när man prioriterar saker här i livet så prioriterar jag kanske inte att sätta mig ner och skriva texter på engelska, men när man måste kan man ju lika gärna se det som en kul grej.

Gårdagen blev kanske inte så lyckad som förväntat, men det var trevligt till en början med fint sällskap och god mat(snittar, tacopaj, pastasallad och gott bröd). Jag hade inte en jättefel kväll heller trots att det inte blev något partande för min del. Gårdagens work out blev en cykeltur hem från malmberget klockan ett, i shorts. Sedan somnade jag så gott mellan Ronja och Viktoria i V's pappas jättesköna säng. Har sovit sjukt gott och vaknade ensam i morse, Vicky på IKEA och Ronja hade hunnit åka hem för hon vaknar jämt så tidigt.
Cyklade i regnet i bara shorts hem till Lisa där jag fick jordgubbar med vanilj kesella till frukost. Och fick höra att kvällen tydligen inte slutade lika lugnt för alla.

Nu ska jag återgå till bokrecension, det är trots inte allt bara njutning. Ska även få sällskap av Ronja, vi ska plugga tillsammans, yeye. Jag ska övertala henne om att ingenting är omöjligt, bara olika svårt, och allting (inom relativt rimliga gränser) går om man vill!

ikväll blir det nog mys, pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback