två veckor

Jag förstår inte, och jag vill inte förstå att det bara är två veckor till skolan slutar.
Två veckor.
Jag tror jag kommer dö eller något innan dess, för det känns inte som att det kommer hända. Skolavslutning och sånt. Folk som flyttar, bästa vänner som flyttar. Hur överlever man?
Och om jag inte avlider inom två veckor kommer jag gråta floder.
Ok jag är en mes, men jag gillar inte avslut och farväln. Jag hatar att inse att typ, allting har ett slut. Men jag vet att när något tar slut börjar något annat och stängs en dörr så öppnas tusen nya. Och jag är inte ensam, kanske det viktigaste. Och jag har en hel massa grejer att se framemot.

Men just nu kan jag inte släppa det här, två veckor.
För jag vet hur mycket som kan hända på kort tid, på en månad, hur någonting kan vara där och hur snabbt det kan försvinna. Och det är tur att det kommer ett sommarlov iallafall, att jag till exempel ska göra en lång resa. När man reser känns det som att man blir lite som en ny människa och om jag är hemskt olycklig då kanske jag kan lämna det där borta? jag tror det.

Nu ska jag fortsätta ta varje dag som den kommer, hur dåligt det än kanske är.  Jag ska njuta av två sista fina veckor. och ångra aldrig något som fick dig att le.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback