Bend it like Beckham

Ikväll har vi haft middagsgäster, mum's and dad's vänner. Maten var riktigt god, älgfilé med klyftpotatis, morötter och rödbetor i ugn och förätt lite sallad, gravad lax och gott bröd.
Nina kom och gjorde mig sällskap till körslaget(ola är ju så snygg, men tyckte han hade tappat lite i snygghet, får se imorgon på stan), varvade lite med spänningen i fotbollen som slutade i förlust. Kan tänka mig alla pojkar(framför allt) som är så fruktansvärt deppiga just nu, det är så gulligt.

Vi fortsatte våran chillkväll med att se på bend it like Beckham, det var några år sedan jag såg den och mindes inte desto mer. Men den var bra, den dög helt klart för mig lördagkväll som inte haft desto mer att erbjuda.

Keira Knightley är med och hon är ju en av de vackraste, kanske inte riktigt passar in som den killiga tjejen som spelar fotboll. pirates filmen och "gammel"liknande filmer är mer hennes cup of tea I guess.


Vi hann till och med lite plugg på rättskunskape emellan åt, imorgon, måndag och tisdag blir det stenhårt plugg på den. Nu ska jag strax ta kväll. Dröm sött, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback