en ganska fin helg

Lördag
Gårdagen var mycket bra till en början, fast maten på husmans var inte god, men vi var hungriga. Sedan började vi kvällen hos Hanna med flera andra trevliga tjejer(har dock inte hittat sladden till digitalkameran). Och strax innan nio sprang vi in till stan för att se Swingfly. Det var dock ingen höjdare, shit vad pinsamt för dem att spela i ett sånt litet tält som det var! Men annars var det ju ballt, kändisar är alltid ballt, fast de var inte så grymma. Sånna band ska hålla sig ifrån live-uppträdanden.
Och resten av kvällen var lite splittrad, spårad och inte så jättekul. Flängde runt lite överallt, inne tio minuter på öltältet med medelålders 40, fick punktering och lite sånt där.
Och när jag la mig vid två så var det utan mina kära vänner som hamnat på annat håll.


Idag
Söndagen har varit ytterst lugn mestadels. Vaknade vid elva och hade sjutton missade samtal från Amanda. Så på någon timma kom hon och Ronja och gästade mig för några timmar. Vi sov två av dem, gudomligt skönt att vakna/somna/höra ronja prata i telefonen/svara på sms/somna osv.. Vid fyra åkte Amanda hem till sitt Jokkmokk igen, dit vi kommer och hälsar på inom inte en allt för lång framtid, hoppas jag.

Tog till sist tag i religionsplugget och efter det promenerade jag hem till Rebecca och tog med henne till mig. Vi bakade kanelbullar, det är ju kanelbullens dag. Och dem blev nog de godaste! Gjorde på "snabbjäst" och blandade det receptet med Vickys mammas, de blev helt perfekta. Ni skulle vilja smaka dem..
Jag var sådär jättesnygg idag som ni ser.. Anyway, så hade jag inte klarat bullbakandet utan Rebeccas hjälp, tack så mycket my lovely dear. Hon stod för "degandet", kavlandet, rullandet och de där svåra delarna av bakningen.

puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback